concert a la Jazz Cava (gràcies gràcies!)

Jo anava molt despentinat.
Aquella cosa vermella que hi ha entre en Maiol i jo és en Farrés, que estava al darrere pintant amb l’ordinador.
En general va ser un concert de puta mare!
Haig de donar les gràcies a tota la gent que ens va ajudar a muntar-lo. A la gent de la Jazz Cava: en Marianu, en Casadessus i en Benny, que ens van donar totes les facilitats perquè ho poguéssim anar a preparar a qualsevol hora, i ens van deixar aquest espai que és perfecte per fer concerts. També al tècnic de la sala, en Marc, que ens va fer sonar de puta mare. A en Triki, per muntar tota aquella sala de màquines i gravar-nos per pistes des d’aquell racó del fons. A en Toni López (sobretot a en Toni López!!) que ens va venir a filmar sense cobrar un duro, i va muntar aquella infraestructura amb tres càmeres (I ara ha de muntar el video XD). Al pare d’en Benny que ens va deixar la seva càmera i va venir a filmar sense cap mena de problema (sort que hi ha gent fantàstica i bona en aquest mon!) i a en Vila, que s’encarregava de la tercera càmera (tu també ets fantàstic i bo garrinet!).
A en Boni, que estava cobrant les entrades. A en Toni Font, que em va deixar aquell focus de lets i em va ensenyar com funcionava. A l’Abre, que em va deixar un pilot de cactus per crear el meu ambient desèrtic de soledat i set. I a en Farrés (ksx), que va estar pintant l’horitzó del desert mentre tocàvem.
Moltíssimes gràcies!!!

També haig de donar les gràcies a tota la gent que va venir, perquè han fet que sigui més fàcil cobrir gastos i a més tothom va estar molt molt atent! Bé bé bé!

Doncs res, a la que estigui editat el vídeo i el so ja ho avisaré.
Adeu!

Comments: 2
 • Anònim 01/07/2009 15:35

  (sort que hi ha gent fantàstica i bona en aquest món)…

  m'alegru que anés tant bé.

  – un recoi de colom que no va poder assistir, gràcies per la propaganda al cotxe… –

 • MacMad 01/07/2009 19:46

  Molt bé, noi, también le tiras al Jazz? Yo soy más de Metal, pero ese rollo también está chulo de veras, lástima no poder verte..
  Oye macho, linkeame para que tus contactos puedan visitar mi blog. Es menos profundo, eso sí, que el menda de poesía no controla mucho, ¡pero hay dibujitos pa compensar!
  fins aviat! 😉

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.