Música improvisada i poesia

Aquí teniu una de les instrumentals que vaig improvisar al concert del dissabte passat a Olesa. No recordo quin poema hi vaig fer a sobre però estic content de que se m’acudís gravar-la al pedal.


                           

Dels concerts de música improvisada i poesia n’estic molt ogullòs. Penso que ha set una de les coses més creatives que he fet i m’ha donat la possibilitat de recitar un pilot de poemes que abans no feia. Em sap greu perquè ho he fet a llocs força petits i ha passat bastant desapercebut, però suposo que ho aniré fent esporàdicament fins que no monti un projecte més sòlit.
La sensació de quan una base comença a agafar forma és genial. Pels que no ho heu vist; el que faig és gravar un primer loop i anar-lo vestint. El baix el faig amb un efecte d’octavador, amb la mateixa guitarra, i la percusió la faig picant a la pastilla (bombo) i a les cordes mutejades (caixa). Hi gravo varies línies de guitarra, i després, depenent del que hagi sortit, miro quin poema hi puc fer.
Tot plegat em te força entussiasmat.

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.