Pròximament nou llibre de poesia!

Sí!
Aquesta serà la portada del meu pròxim llibre de poesia, estic molt emocionat. La il•lustració de la portada l’ha feta en Farrés que, com podeu veure, és un geni. En Gerard va fer un pròleg on em deixa molt i molt bé i els poemes me’ls va corretgir la meva cosina, la Laura.

Vull aprofitar per dona-ls’hi les gràcies perquè son els putos amos.

El llibre el portaré a imprimir aquesta setmana i tan bon punt tingui les còpies anunciaré on es poden comprar.

Comments: 3
  • Anònim 02/02/2009 12:31

    I aquest cop tampoc hi haurà dedicatoria?… XD

  • Guillem 02/02/2009 14:33

    XD Crec que ja l’imprimiré directament amb el llibre, algo tipo: Aquest llibre l’he escrit per tú, exclusivament per tú, t’estimo amb tota la meva ànima _________ (i un espai perquè hi posis el nom)

  • Anònim 02/02/2009 15:06

    Seria marevallós i estupendu, tota una declaració d’amor que una noia com jo es mereix…aix…no sé si podria aguantar tanta delicadesa i sensibilitat amor meu! M’hi tens tan poc acostumada! XD

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.