Un any del video d’Els Tons Pàl·lids

Avui fa un any que amb en Toni vàrem gravar aquest videoclip. La veritat és que va ser una feinada de la que encara ara estic molt content. Tots aquests paisatges són una mica casa meu, i tota aquesta gent també.
Estic feliç de guardar aquest bon record amb tota aquesta gent que m’estimo.
Després va passar que el videoclip no va anar a parar gaire enlloc, com sol passar tot sovint amb aquestes coses. Però aquest cop em va desanimar més que els altres, perquè jo creia que la feina estava prou ben feta, i això va marcar una mica un punt i final amb tot el que portava fent durant aquell temps. Avui ja ha passat un any, mira. Tot va tirant endavant i el temps canvia força ràpid. El què està clar, sigui com sigui, és que per mi avui és un plaer poder-vos escriure això, i poder penjar aquest vídeo, que juntament amb en Toni López, vàrem gravar ara fa un any.

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.