Un polsim de merda


Un dia estavem a classe, asseguts a la última fila. L’Isidre explicava enèrgicament el funcionament d’una impressora Offset i nosaltres lluitàvem per sobreviure, potser teníem resaca. En Gerard aguantava el tipo, fins i tot prenia apunts, i jo em recargolava per sobre la llibreta. Va ser en aquest moment que amb un intent desesperat d’escapar del present, vaig agafar un paper i vaig escriure: “Tinc l’ànima enganxada al sostre”. Vaig passar-li el full a en Gerard per comunicar-li el meu turment, ell se’l va mirar, va agafar el seu bolígraf vermell, i va escriure: “mentre la cervesa m’abaixa els pantalons”.

—————————————-

Ja està el llibre de poesia que hem escrit en Gerard i jo! La setmana que ve tindrem les copies impresses, les vendrem a 5 euros.
Apart de a nosaltres directament, també podreu comprar els llibres a la llibreria Can Contijoc de Manlleu, a la Jazz Cava i a la perruqueria VigArt de Vic, i al bar Desdelafinestra de Roda de Ter.

Je sais!!!
Je saAEAEis!!!
Je sais !!!
Que les ex c’est sexe c’est sexy!!!
pub pubb pubbb pub pupupub pubbbb

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.