Comments: 3
 • Jordi Farrés Tanyà 03/11/2008 1:36

  Carai, aquests els Víctimas aneu molt revolucionats. Ja tinc ganes de veure aquest esclat de gent guapa i frases intelectuals. Per si de cas ja preparo el bodymilk.
  Escolta’m soci de socis: Recentment he estrenat un blogspot nou, de caire artístic on aniré penjant les feinetes i dissenys que vaig portant a terme. Em faria eternament feliç que el tinguessis en el punt de mira.

  MUA

 • Jordi Farrés Tanyà 06/11/2008 1:18

  La veritat és que el bloc l’he estrenat fa un parell de setmanes, però vaig afegint-hi les coses que considero rellevants en la seva data de creació. O sigui que anirà creixent per dalt i per baix.

  Per cert, després de moltes dificultats i mandra, he escrit un nou relat: http://ksx.bloc.cat

  MUA

 • sohak 16/11/2008 17:51

  ei! sóc aquella noia que et va venir a preguntar al final del concert de Shinoflow del divendres el nom de la maqueta i tot això jajaj és que em va agradar bastant la vostra actuació, tant les cançons com algun poema que vas recitar. M’estic descarregant la maqueta, quan pugui l’escoltaré 😉
  Bé, només era això, ja m’aniré passant per llegir!!

  una abrassada

  (els dos blogs que tinc els vaig fer no-públics perquè hi entrava gent que no volia que hi entrés, així que no et sortiran si vas al link)

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.