Un somriure infinit

Ha sortit el meu nou disc. Estic feliç, orgullós, emocionat, sobrepassat, esgotat, nerviós, però sobretot… satisfet.

He estat treballant molt temps en les cançons: que màgic que és posar il·lusió i creativitat en una cosa; treballar intensament en una cosa fins a quedar esgotat.

Fer un disc és un acte d’amor total. Que important i que poc necessari al mateix temps.

Aquest disc ha costat moltíssim, la vida no m’ho ha posat gens fàcil. Haver-lo tirat endavant ha estat una proesa plena de bellesa que m’emociona. A dins hi he posat tanta llum com m’ha sigut possible, i això em fa molt feliç.

Ara, que s’escampi i prengui vida.


Agraïments especials a en Martí González i en Ferran Isern —els músics que m’han acompanyat al llarg de tot aquest procés— i sobretot a en Joel Condal, enginyer de so amb qui he conviscut, una vegada més, durant les llargues i esgotadores hores de mescla. A tots ells gràcies per aguantar-me.


Curiositats i detalls del disc:

· Dues col·laboracions de luxe.
Al disc hi ha dues col·laboracions d’alta categoria. Per una banda, Joan Garriga, veterà músic que ha marcat la trajectòria musical d’aquest país i un dels millors lletristes que tenim. A mi m’ha acompanyat al llarg de la vida i l’admiro moltíssim. Amb ell cantem Tirar endavant.
Mar Pujol, una amiga i una artistassa amb una veu impressionant. La Mar arribarà tan lluny com vulgui. Estic molt content de tenir-la aquí. Amb ella cantem A la punta del final.

· Al disc hi falta una cançó.
D’aquí a un mes, aproximadament, afegirem una última cançó al disc. La idea era que es veigués però no fos clicable, però tècnicament no ha estat possible fer-ho. No passa res, us ho explico jo. És una cançó important, serà molt bonic quan la pogueu escoltar. La cançó ja està feta, però no ens era possible gravar-la abans. Un cop s’hi hagi afegit, serà el moment de fer les còpies físiques.

· Mindundi Records.
Mindundi Records és el segell que m’he inventat per a publicar aquest disc (i la resta de música que faci en un futur). Un paraigües fet a mida que em permetrà treballar amb autonomia dignament. Publicar un disc d’aquestes característiques sense l’ajuda de cap discogràfica pot semblar temerari, però a la pràctica, la veritat és que sempre m’he sentit bastant sol i he anat fent el meu camí.
Realment, l’únic que importa és que hi sigueu vosaltres. La resta va i bé segons com bufa el vent.

No hi ha comentaris

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.