[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row][vc_row overlay=”ewf-row-overlay-transparent” ewf_row_title=”Full width”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Aquest sol hi és per tots

DESCARREGA’T EL DISC  ·  SPOTIFY  ·  BOTIGA ONLINE

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”62px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1458242218856{padding-left: 30px !important;}”][ewf-testimonial name=”Ernest Crusats” description=”La iaia” image_id=”756″]Un molt bon disc de cançó d’autor en català. Sincer, propi i amb bones cançons. Estil Guillem Ramisa.

[/ewf-testimonial][ewf-divider separator=”single-line”][ewf-testimonial name=”Josep Montero” description=”Oques Grasses” image_id=”795″]

En Guillem explica la seva vida i només la sap explicar de veritat, explica els bons i els mals moments. Hi ha poques persones amb aquesta sensibilitat a l’hora de trobar les paraules, celebro tenir un amic així.

[/ewf-testimonial][ewf-divider separator=”single-line”][ewf-testimonial name=”Alguer Miquel” description=”Txarango” image_id=”812″]En un llibre les paraules estan quietes i en una cançó les paraules volen. La música d’en Guillem Ramisa és un espai màgic entre aquests dos llocs.
“Aquest sol hi és per tots” és un disc ple de sentiments. Sentits i cantats. Ple d’espais on es para una mica el temps malgrat això no sigui fàcil, perquè és del tot cert que “ens anem ponent”, que ” la vida pot anar només endavant”.[/ewf-testimonial][ewf-divider separator=”single-line”][ewf-testimonial name=”Dani Rifà” description=”Tremendu” image_id=”753″]M’agraden els discs sincers, atrevits, singulars, que diuen les coses pel seu nom, que no intenten imitar altres artistes que ja ho han dit (tot i que ja està tot dit) m’agraden els artesans de les paraules que ho diuen desde el seu jo més profund i singular. M’agraden els artistes que es despullen, per això m’agrada en Guillem Ramisa i m’agrada “Aquest sol hi es per tots”.

[/ewf-testimonial][ewf-divider separator=”single-line”][ewf-testimonial name=”Xavi de la Iglesia” description=”Blaumut” image_id=”798″]

Lletres d’ànima per cançons sinceres. Una bona combinació per a un bon disc.

[/ewf-testimonial][ewf-divider separator=”single-line”][ewf-testimonial name=”Arnau Tordera” description=”Obeses” image_id=”754″]L’obra de Ramisa sempre ha tingut la capacitat -i la voluntat- de commoure aquell qui la viu en primera persona […] En aquest disc l’escoltem com no l’havíem sentit mai abans, explora nous registres i nous tons, ens descobreix una nova dimensió melòdica que no li sospitàvem, sona càlid, sona profund, sona intens, fins i tot fràgil quan vol, però sobretot sona vertader.

[/ewf-testimonial][ewf-divider separator=”single-line”][ewf-testimonial name=”Eduard Gener” description=”Músic i productor” image_id=”783″]Dels millors lletristes (o poetes) actuals pel meu gust. Feu una ullada al nou disc de Guillem Ramisa.

[/ewf-testimonial][/vc_column][/vc_row]

X