Meditar

Una cosa que m’ajuda a estar millor és meditar. Tothom busca pau en alguna banda. A mi el món a vegades se’m fa molt estrany, molt absurd. Meditar m’ajuda a calmar les emocions, l’estrés. M’ajuda a prendre decisions. Deu fer uns tres anys vaig fer un retir al Montseny, al centre Dhamma Neru. Una experiència que recomano a tothom. Allà vaig estar deu dies aprenent meditació Vipassana. 
Des d’aleshores ho vaig fent. Sempre que he meditat ha set positiu, sempre m’ha aportat alguna cosa bona. Els dijous quedem amb aquest grup d’amics i meditem una hora plegats. 

Al vídeo ja estem acabant. La veu que sona indica que acabem la meditació vipassana i passem a fer uns minuts de metta bhavana, que consisteix a desitjar felicitat per a tothom i per a persones en concret. 

Hi va haver un temps que em passava pel cap de fer uns concerts-meditació. Quan acabes de meditar tens el cos i els sentits molt sensibles. Notes totes les sensacions, i la música es percep amb molta nitidesa. Pensava en fer 20 minuts de meditació i després un concert de 30 o 40 minuts. 
Mai se sap, en un futur potser trobem l’ocasió de fer-ho. Us semblaria interessant?

No hi ha comentaris

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.